Ευβοια Φωτια - Boreia Eyboia Fwtia Allh Mia Nyxta Maxhs Me Tis Floges Ertnews Gr / Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα.

Ευβοια Φωτια - Boreia Eyboia Fwtia Allh Mia Nyxta Maxhs Me Tis Floges Ertnews Gr / Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα.. Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αττική και εύβοια την παρασκευή. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην εύβοια στον φηγιά καρύστου. 12 οι διανυκτερεύσεις για κοινωνικό τουρισμό στη βόρεια εύβοια. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:00 το σάββατο, στη δημοτική ενότητα ελυμνίων του δήμου μαντουδίου, στη βόρεια εύβοια. Στους κατοίκους δυο οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση.

Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα. Η ιταλία θέλει έκτακτη σύνοδο των g20. Αστυνομικοί της οπκε απεγκλωβίζουν ηλικιωμένο σε αμαξίδιο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην εύβοια στον φηγιά καρύστου. Αυτή τη στιγμή η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Fwtia Sthn Eyboia Eikones 8lipshs O Oyranos Kokkinos Oi Floges Pantoy
Fwtia Sthn Eyboia Eikones 8lipshs O Oyranos Kokkinos Oi Floges Pantoy from www.newsit.gr
Νέα μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στη νότια εύβοια από τα ξημερώματα. Στους κατοίκους δυο οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση. Η φωτιά στην εύβοια η πυρκαγιά δυστυχώς κατακαίει συμπαγές πευκοδάσος natura, που είναι καταφύγιo άγριας ζωής. Ταλιμπάν άνοιξαν πυρ σε πορεία, ποδοπατήθηκαν οι διαδηλωτές. Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα. Η ιταλία θέλει έκτακτη σύνοδο των g20. Αυτή τη στιγμή η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά εντοπίζεται σε δασική έκταση.

Η φωτιά απειλεί σπίτια και επιχειρήσεις στα φυγιά.

Πάλι μεταμεσονύχτια και με μποφώρια εύβοιας φίλοι. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια, σε περιοχή του δήμου καρύστου, μετά τα μεσάνυχτα, η σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima.gr, η φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή φυγιάς. Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αττική και εύβοια την παρασκευή. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη νότια εύβοια. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην νότια εύβοια. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τη 1.30 τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή φυγιάς καρύστου ευβοίας. Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα. Νέα μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στη νότια εύβοια από τα ξημερώματα. Δόθηκε εντολή εκκένωσης των οικισμών κοκκίνη και του οικοδομικού. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην εύβοια στον φηγιά καρύστου. Αστυνομικοί της οπκε απεγκλωβίζουν ηλικιωμένο σε αμαξίδιο. Η ιταλία θέλει έκτακτη σύνοδο των g20. Τόσο ο δήμαρχος καρύστου, λευτέρης ραβιόλος όσο και ο περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας.

Πάλι μεταμεσονύχτια και με μποφώρια εύβοιας φίλοι. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:00 το σάββατο, στη δημοτική ενότητα ελυμνίων του δήμου μαντουδίου, στη βόρεια εύβοια. Η φωτιά στην εύβοια η πυρκαγιά δυστυχώς κατακαίει συμπαγές πευκοδάσος natura, που είναι καταφύγιo άγριας ζωής. 12 οι διανυκτερεύσεις για κοινωνικό τουρισμό στη βόρεια εύβοια. Καταγγελία για εμπρησμό στα βίλια.

Boreia Eyboia Xwria Kyklwmena Apo Th Fwtia Tria Metwpa Apeiloyn Na Ftasoyn Ws Th 8alassa Lifo
Boreia Eyboia Xwria Kyklwmena Apo Th Fwtia Tria Metwpa Apeiloyn Na Ftasoyn Ws Th 8alassa Lifo from www.lifo.gr
Η φωτιά στην εύβοια η πυρκαγιά δυστυχώς κατακαίει συμπαγές πευκοδάσος natura, που είναι καταφύγιo άγριας ζωής. 12 οι διανυκτερεύσεις για κοινωνικό τουρισμό στη βόρεια εύβοια. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τη 1.30 τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή φυγιάς καρύστου ευβοίας. Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα. Αστυνομικοί της οπκε απεγκλωβίζουν ηλικιωμένο σε αμαξίδιο. Καταγγελία για εμπρησμό στα βίλια. Καίει δασική έκταση στο θύμι καρύστου. Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου.

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην νότια εύβοια.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο θύμι καρύστου. Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού. Νέα μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στη νότια εύβοια από τα ξημερώματα. Άλλη μια φωτιά στα μπατζάκια μας! Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ένα πεζοπόρο. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια, σε περιοχή του δήμου καρύστου, μετά τα μεσάνυχτα, η σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima.gr, η φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή φυγιάς. Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα. Η φωτιά κατευθύνεται προς τους οικισμούς οινόη και πανόραμα (πρώην τιταν). Τόσο ο δήμαρχος καρύστου, λευτέρης ραβιόλος όσο και ο περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη νότια εύβοια. Ταλιμπάν άνοιξαν πυρ σε πορεία, ποδοπατήθηκαν οι διαδηλωτές.

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τη 1.30 τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή φυγιάς καρύστου ευβοίας. Στους κατοίκους δυο οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση. Η ιταλία θέλει έκτακτη σύνοδο των g20. Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού. Δείτε το συγκλονιστικό βιντεο που μας έστειλαν αναγνώστες του evia.

Fwtia Sthn Eyboia H Fwto Me Thn Kraygh Ths Hlikiwmenhs Kai Ta Dakrya Enos Koritsioy Sygklonizoyn Ellada Iefimerida Gr
Fwtia Sthn Eyboia H Fwto Me Thn Kraygh Ths Hlikiwmenhs Kai Ta Dakrya Enos Koritsioy Sygklonizoyn Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Η φωτιά κατευθύνεται προς τους οικισμούς οινόη και πανόραμα (πρώην τιταν). Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:00 το σάββατο, στη δημοτική ενότητα ελυμνίων του δήμου μαντουδίου, στη βόρεια εύβοια. Πάλι μεταμεσονύχτια και με μποφώρια εύβοιας φίλοι. 12 οι διανυκτερεύσεις για κοινωνικό τουρισμό στη βόρεια εύβοια. Η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού, κυριάκου μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της εύβοιας, σταύρο μπένο. Η φωτιά στην εύβοια η πυρκαγιά δυστυχώς κατακαίει συμπαγές πευκοδάσος natura, που είναι καταφύγιo άγριας ζωής. Δείτε το συγκλονιστικό βιντεο που μας έστειλαν αναγνώστες του evia. Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική έχει ξεσπάσει κοντά στον οικισμό προφήτης ηλίας.

Επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ένα πεζοπόρο.

Καίει δασική έκταση στο θύμι καρύστου. Πριν από λίγη ώρα με εισήγηση της πυροσβεστικής ζητήθηκε να. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην εύβοια στον φηγιά καρύστου. Η ιταλία θέλει έκτακτη σύνοδο των g20. Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση. Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή για να εγκαταλείψουν τα. 12 οι διανυκτερεύσεις για κοινωνικό τουρισμό στη βόρεια εύβοια. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη νότια εύβοια. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Η φωτιά απειλεί σπίτια και επιχειρήσεις στα φυγιά. Επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ένα πεζοπόρο.